De oudervereniging

Wat doet de oudervereniging?
Wij zijn actief betrokken bij de invulling van de themadagen op school. De themadagen zijn herfst/winterdag, sinterklaas, kerst, carnaval, lente/zomerdag, avondvierdaagse, sportdag, schoolreis en laatste schooldag.

Wij hebben per thema een eigen budget van het schoolgeld van uw kind. Ook bij andere onderwerpen zijn wij als OV betrokken, zoals de tussenschoolse opvang. Dit is de grote pauze op het schoolplein tussen 11:30-12:30u.
De OV bestaat uit enthousiaste, vrijwillige ouders en teamleden van school. Wij zijn verdeeld over de verschillende themacommissies en elke themadag heeft een draaiboek waarbij we ideeën aanvullen of iets nieuws bedenken. Zes keer per jaar heeft de OV een vergadering op school.

Interesse?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe OV-ouders. Heeft u interesse of wilt u een vergadering bijwonen? De vergaderingen zijn openbaar, dus u bent altijd van harte welkom om aan te schuiven. De vergaderingen in 2019-2020 zijn gepland op:

Donderdag 5 september 2019
Donderdag  3 oktober 2019 (ALV)
Donderdag 14 november 2019
Donderdag 23 januari 2020
Donderdag 2 april 2020
Donderdag 11 juni 2019

Heeft u een onderwerp die u wilt bespreken met ons? Of heeft u interesse om bij de OV aan te sluiten? Laat het ons weten via de email ovdewending@gmail.com Of spreek één van ons aan!

De OV leden van schooljaar 2019/2020 zijn:
Suzanne van Moergastel (voorzitter)
Marc Vriens (penningmeester
Alice Coppens (secretaris)