De oudervereniging

Wat doet de oudervereniging?
Wij zijn actief betrokken bij de invulling van de themadagen op school. De themadagen zijn herfst/winterdag, sinterklaas, kerst, carnaval, lente/zomerdag, avondvierdaagse, sportdag, schoolreis en laatste schooldag.

Wij hebben per thema een eigen budget van het schoolgeld van uw kind.
De OV bestaat uit enthousiaste, vrijwillige ouders en teamleden van school. Wij zijn verdeeld over de verschillende themacommissies en elke themadag heeft een draaiboek waarbij we ideeën aanvullen of iets nieuws bedenken. Zes keer per jaar heeft de OV een vergadering op school.

Interesse?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe OV-ouders. Heeft u interesse of wilt u een vergadering bijwonen? De vergaderingen zijn openbaar, dus u bent altijd van harte welkom om aan te schuiven. De vergaderingen zijn altijd op donderdag gepland, de data hiervoor kunt u terugvinden in de schoolkalender of in de agenda van Parro.

Heeft u een onderwerp dat u wilt bespreken met ons? Of heeft u interesse om bij de OV aan te sluiten? Laat het ons weten via de email ovdewending@gmail.com Of spreek één van ons aan!

De OV leden van schooljaar 2021/2022 zijn:
Shelley van Ham (voorzitter)
Renate de Groen (penningmeester)
Susan Aanraad (secretaris)
Claudia van Overveld