De oudervereniging

Wat doet de oudervereniging?
Wij zijn actief betrokken bij de invulling van de themadagen op school. De themadagen zijn herfst/winterdag, sinterklaas, kerst, carnaval, lente/zomerdag, avondvierdaagse, sportdag, schoolreis en laatste schooldag.

Wij hebben per thema een eigen budget van het schoolgeld van uw kind.
De OV bestaat uit enthousiaste, vrijwillige ouders en teamleden van school. Wij zijn verdeeld over de verschillende themacommissies en elke themadag heeft een draaiboek waarbij we ideeën aanvullen of iets nieuws bedenken. Zes keer per jaar heeft de OV een vergadering op school.

Interesse?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe OV-ouders. Heeft u interesse of wilt u een vergadering bijwonen? De vergaderingen zijn openbaar, dus u bent altijd van harte welkom om aan te schuiven. De vergaderingen in 2020-2021 zijn gepland op:

Donderdag 10 september 2020
Donderdag 1 oktober 2020 (ALV)
Donderdag 12 november 2020
Donderdag 21 januari 2021
Donderdag 1 april 2021
Donderdag 10 juni 2021

Heeft u een onderwerp die u wilt bespreken met ons? Of heeft u interesse om bij de OV aan te sluiten? Laat het ons weten via de email ovdewending@gmail.com Of spreek één van ons aan!

De OV leden van schooljaar 2020/2021 zijn:
Shelley van Ham (voorzitter)
Renate de Groen (penningmeester)
Susan Aanraad (secretaris)
Claudia van Overveld