Nieuws

Congierge gezocht

Als conciërge ben jij de duizendpoot die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt op onze scholen. 
Ben jij de conciërge die wij zoeken? Lees dan snel verder en wie weet zien we jou binnenkort verschijnen op Basisschool de Wending!!
 

Over obs de Wending 
Stichting OBO verzorgt het onderwijs in West-Brabant op 17 scholen, waaronder basisschool de Wending, een school waar kinderen onderwijs volgen en terechtkunnen op de kinderopvang. 
Nu onze huidige conciërge met pensioen gaat, zijn we per 1-1-2024 op zoek naar een enthousiaste conciërge die zich bij ons thuis voelt en ons team komt versterken op Het Kwadrant, waarin zich twee scholen bevinden: De Wending (OBO) en Lavoor Morelberg (KPO). Het Kwadrant is niet alleen een schoolgebouw, maar tevens ook de thuisbasis van Dol-fijn (KOBER). 
Er wordt vanuit de Wending een dienstverband aangegaan waarbij een doorbelasting plaatsvindt richting OBO/KOBER.

Zo ziet je werk eruit 
Jouw werk is geen dag hetzelfde met verschillende taken en werkzaamheden. Zeker is dat jij degene bent die de sleutels beheert en kleine en wat grotere klussen uitvoert. Dat kan een technisch klusje zijn, maar ook het onderhouden van de planten in het gebouw. Je regelt boodschappen maar ontvangt net zo makkelijk gasten die een afspraak in de school hebben. Kopieerwerk, koffie en thee verzorgen, een pleister plakken en tal van andere taken. Het hoort allemaal bij jouw werk. Dankzij jou ziet het gebouw er netjes en verzorgd uit. 


Wie wij zoeken? 
Zoals je kunt lezen, is dit een baan voor een handige duizendpoot. Iemand die graag werkt met de handen en van afwisseling houdt; en tegelijk graag contact heeft met zowel kinderen, ouders en leerkrachten. Je neemt je werk serieus en tegelijk heb je gevoel voor humor en lach je graag. Een goed humeur neem je elke dag mee naar je werk. En een klusje tussendoor? Dat is eigenlijk nooit te veel gevraagd.


Dit bieden wij jou:
In ruil voor het delen van jouw deskundigheid bieden we je volgens de CAO OOP  (op basis van 40 uur per week):
• een salaris van maximaal € 2.961,- bruto per maand (conform schaal 4 OOP);
• vakantieverlof van 10,5 weken per jaar;
• vakantiegeld (8%) én een eindejaarsuitkering (8,33%);
• een aanstelling van bepaalde tijd, maar met uitzicht op een vaste aanstelling

Reageren 
Enthousiast geworden? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar hrm@kporoosendaal.nl
Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Jessy van Meer, directeur van Basisschool Lavoor of Ninette van Asselt, Basisschool de Wending, tel. 0165-396584. Reageren kan tot uiterlijk 18 december.
De gesprekken staan ingepland vanaf 13:00 uur ’s middags op woensdag 20 december.